Maatwerk interieurs
voor Zorg

Binnen zorginstellingen is het interieur van grote toegevoegde waarde op de (patiënt)beleving. Duurzaamheid, eenvoud, hygiëne, ergonomie maar vooral ook de juiste sfeer maken het verschil. Intra Interieurbouwers maakt het onderscheid. Projectinterieurs, patiëntenkamers, ok-inrichting, recepties, scheidingswanden, pantry en speciaalkeukens.

VERSCHILLENDE SPECIALITEITEN TOEPASSEN

Bij een maatwerk project voor een bedrijf in de zorg komen verschillende specialiteiten van Intra Interieurbouwers samen. Zo is bijvoorbeeld de ergonomie hier van groot belang, maar ook een kalme en comfortabele uitstraling is enorm belangrijk. Natuurlijk zijn huiselijkheid en functionaliteit in de zorg erg belangrijk, maar ook een snelle montage tijd is voor ons een prioriteit. Zo zorgen wij ervoor dat de zorg inrichting minimaal wordt belast door de installatie of verbouwing. De werkplaats van Intra Interieurbouwers is speciaal ingericht voor het produceren van zowel producten in serie als producten per stuk. Dit geeft ons veel vrijheid in het maken van meubelen en inrichtingen.

HET BELANG VAN ONVERDEELDE AANDACHT

De onverdeelde aandacht die wij aan onze opdrachtgever schenken maakt een enorm verschil in het resultaat van het project. Wij houden lijnen kort en denken echt mee met uw wensen en randvoorwaarden. Zo proberen wij voor uw project het verschil te maken, om u het optimale eindresultaat te kunnen bieden. Wij zijn niet alleen vakkundig, maar we brengen ook een gezonde dosis creativiteit met ons mee. Dankzij deze creativiteit zijn wij in staat om aandachtig met u me te denken en tot praktische en stijlvolle oplossingen komen. Wij zorgen graag voor uw tevredenheid door u te voorzien van een hygiënische, huiselijke en ergonomische ruimte.

SAMENWERKING BRENGT DE BESTE RESULTATEN

De nieuwe inrichting van het interieur van een zorg inrichting gaat vaak hand in hand met een uitgebreidere verbouwing. Dit is één van de redenen dat wij graag en met groot regelmaat samenwerken met architecten en aannemers. Door duidelijke afspraken te maken binnen deze samenwerkingen en uiteraard de planning te bespreken en op elkaar af te stemmen kunnen we een optimaal eindresultaat bereiken.

Lees meer over wat intra voor de zorg kan betekenen op onze aparte website.

Naar intra voor de zorg

Wij werken al voor

Mogen wij met u meedenken?

Intra Interieurbouwers heeft diverse kwaliteiten die het meedenken met opdrachtgevers een stapje verder brengen. Dankzij onze creativiteit, vakmanschap en ruim 30 jaar ervaring in het werken aan de mooiste interieur projecten kunnen wij aandachtig kijken naar uw eisen en wensen en hierop aanvullen. Wij werken uiteraard graag samen, zowel met aannemers en architecten als natuurlijk met onze opdrachtgevers. Door duidelijke communicatie kunnen wij altijd tot het optimale eindresultaat komen, zodat zowel onze opdrachtgever als wijzelf tevreden zijn over het verrichte werk.

Advies gesprek