Maatwerk interieurs
voor Woningen

Bij maatwerk interieurs voor woningen kan worden gedacht aan een breed scala van mogelijkheden. Een kleinmeubel op maat, een walk-in-closet of een complete keuken. Van uw huis maakt Intra Interieurbouwers uw thuis. Met een luisterend oor voor uw persoonlijke wensen en specifieke eisen gaan wij aan de slag. Wij realiseren uw ideeën in unieke meubelen op maat. Keukens op maat, garderobes, dressings voor een unieke omkleed ervaring, speciaal meubilair, uw eigen maatwerk badkamermeubel en allerlei andere praktische meubelen voor het interieur van uw woning. Uit onze werkplaats komt alleen de hoogste kwaliteit

DE WERKPLAATS VOOR UW INTERIEUR

Voor het maatwerk interieur in uw woning is een hoge kwaliteit van groot belang. Kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook de kwaliteit van ons machinepark en natuurlijk het vakmanschap van onze specialisten. Door deze ervaren vakmensen in onze werkplaats is Intra Interieurbouwers flexibel en kan snel worden geschakeld. Wij produceren in serie en realiseren een groot aantal van dezelfde kasten met uitzonderlijk hoge kwaliteit. Maar met ons oog voor detail en een groot aanpassingsvermogen zijn wij ook in staat die keukencounter op maat te produceren.

SAMENWERKING EN AANDACHT

Wanneer het aan komt op maatwerk interieurbouw in woningen is het ontzettend belangrijk om goed te luisteren. Onze onverdeelde aandacht voor de opdrachtgever maakt het verschil. Door lijnen kort te houden en echt mee te denken, overwinnen we obstakels en vinden we oplossingen. Wij onderhouden dus uitstekende, persoonlijke contacten met leveranciers, relaties, architecten, aannemers en natuurlijk onze opdrachtgevers. Intra Interieurbouwers geeft doordacht advies en professionele tips. Uw wensen en eisen worden door ons gerealiseerd en tastbaar gemaakt. Praktisch, esthetisch en duurzaam. Van de eerste tekening tot de oplevering van uw interieur ontzorgen onze ervaren medewerkers u volledig.

ERVARING EN OOG VOOR DETAIL

Met een passie voor het vak, een flinke dosis ervaring en oog voor detail zijn we bij Intra Interieurbouwers klaar om het interieur van uw woning aan te pakken. Bent u op zoek naar persoonlijk advies en wat professionele tips op maat? Neem contact op met één van onze adviseurs en maak samen met ons een plan van aanpak. In iedere schakel van onze onderneming is iemand die met een streng oog let op kwaliteit en duurzaamheid. Maak van uw woning een thuis met een uniek interieur.

Wij werken al voor

Mogen wij met u meedenken?

Intra Interieurbouwers heeft diverse kwaliteiten die het meedenken met opdrachtgevers een stapje verder brengen. Dankzij onze creativiteit, vakmanschap en ruim 30 jaar ervaring in het werken aan de mooiste interieur projecten kunnen wij aandachtig kijken naar uw eisen en wensen en hierop aanvullen. Wij werken uiteraard graag samen, zowel met aannemers en architecten als natuurlijk met onze opdrachtgevers. Door duidelijke communicatie kunnen wij altijd tot het optimale eindresultaat komen, zodat zowel onze opdrachtgever als wijzelf tevreden zijn over het verrichte werk.

Advies gesprek