Maatwerk interieurs
voor Winkels

Wanneer het op maatwerk interieurs voor winkels aan komt, heeft Intra Interieurbouwers alles op een rijtje. Een optimale en verkoopgerichte presentatie van uw producten of artikelen. Slim geplaatste displays, blik-vangende actie uitingen, comfortabele en ruim opgezette kassa’s die slim met de beschikbare ruimte om gaan. Kortom: een interieur dat de identiteit van uw organisatie uitdraagt en uw klanten verrast! Intra Interieurbouwers realiseert uw ideeën. De wensen en eisen van onze opdrachtgevers staan centraal. Intra Interieurbouwers brengt de ervaring, kennis, creativiteit en passie met zich mee om van ieder project een groot succes te maken. Onze ervaring in iedere branche binnen de detailhandel maakt ons dé specialist op gebied van maatwerk interieur voor winkels, shops, boutiques en salons.

DAAG UW KLANTEN UIT

De consument van tegenwoordig laat zich niet zo vlug meer verrassen. In een wereld waar acties en korting aan de orde van de dag zijn, moeten we dus op een andere manier aandacht trekken. Intra Interieurbouwers gaat een stap verder in het leveren van winkel interieur. Een balie moet uitnodigend zijn voor de klant, maar prettig werkbaar voor de werknemer. De entree moet uitnodigend zijn, maar ook veilig én beveiligd. Het magazijn netjes en georganiseerd, maar vooral toegankelijk. Onze flexibele werkwijze biedt creatieve en slimme oplossingen voor allerlei uitdagingen. In een omgeving waar uw klant zich prettig voelt en werknemers met plezier werken, stijgt productiviteit tot ongekende hoogtes.

HET UNIEKE PRODUCTIE PROCES

Intra Interieurbouwers houdt zich letterlijk dagelijks bezig met het ontwerpen, bouwen en monteren van hoge kwaliteit interieurs in winkels, ziekenhuizen, woningen en scholen. Doordat onze ervaren medewerkers in iedere schakel van onze organisatie precies weten wat er moet gebeuren, zijn wij een geoliede machine. Wij produceren in serie, of per stuk. Iedereen werkt aan hetzelfde doel en doet dit met de nodige passie en overtuiging. In de werkplaats van Intra Interieurbouwers wordt door professionals flexibel en snel geschakeld om steeds weer het beste resultaat neer te zetten. Hoge kwaliteit interieurs die volledig met liefde en op maat zijn gemaakt.

AANDACHT AAN ELKAAR

Samenwerking is de sleutel tot succes. Daarom communiceren wij in korte lijnen met onze eigen collega’s, relaties zoals architecten en aannemers, maar vooral met de opdrachtgever. De wensen, eisen, ideeën en dromen van de opdrachtgever zijn immers de motor van ieder project. Intra Interieurbouwers maakt gebruik van ervaring, kennis, vakmanschap en een flinke dosis creativiteit om deze dromen te realiseren. Door samenwerking en aandacht aan elkaar bereiken we de mooiste doelen. Zet de eerste stap en begin aan de realisatie van uw nieuwe winkelpand. Onze adviseurs luisteren graag naar uw idee.

Wij werken al voor

Mogen wij met u meedenken?

Intra Interieurbouwers heeft diverse kwaliteiten die het meedenken met opdrachtgevers een stapje verder brengen. Dankzij onze creativiteit, vakmanschap en ruim 30 jaar ervaring in het werken aan de mooiste interieur projecten kunnen wij aandachtig kijken naar uw eisen en wensen en hierop aanvullen. Wij werken uiteraard graag samen, zowel met aannemers en architecten als natuurlijk met onze opdrachtgevers. Door duidelijke communicatie kunnen wij altijd tot het optimale eindresultaat komen, zodat zowel onze opdrachtgever als wijzelf tevreden zijn over het verrichte werk.

Advies gesprek