Maatwerk interieurs
voor Scholen

Uitdagend, sfeervol, inspirerend en prikkelend. Maar vooral veilig! De inrichting van een school interieur vraagt om een goed doordacht concept. Wij stemmen dit concept geheel af op de wensen van al haar gebruikers. School interieurs, van aula’s tot kantines, inclusief mediatheken, balies en lockersystemen, met aandacht voor garderobes en examen-nissen. Intra Interieurbouwers geeft doordacht advies op maat en een luisterend oor voor de voorkeuren en eisen van onze opdrachtgevers. Wij zijn dé specialist op het gebied van interieurbouw voor al uw maatwerk interieur in scholen.

VEILIGHEIDSEISEN VOOROP

Met name bij het op maat ontwerpen van interieur voor scholen is veiligheid een enorme prioriteit. Nooddeuren, brandveiligheid, transparantie en overzicht worden op innovatieve wijze verwerkt in het maatwerk interieur. De keuze van de materialen is van enorm belang, zeker op plekken als keukens, scheikundelokalen en andere brandgevaarlijke locaties. Met oog voor detail en puttend uit jarenlange ervaring voldoet het maatwerk interieur voor scholen van Intra Interieurbouwers aan alle wettelijke veiligheidseisen. Het ontwerp op maat van school interieurs biedt de mogelijkheid om op innovatieve wijze om te gaan met ruimte. Voor meer overzicht en minder risico op een doorsnee schooldag.

PRODUCTIE VAN MAATWERK INTERIEUR

Of het nu gaat om het interieur van scholen, ziekenhuizen of kantoren, kwaliteit staat bovenaan. Intra Interieurbouwers produceert in serie, maar ook per stuk. In onze werkplaats zorgen ervaren en vakkundige werknemers voor de productie van lockersystemen in serie, of een conciërge balie die volledig op maat wordt ontworpen en gemaakt. Een unieke uitstraling en optimale veiligheid zijn het gevolg. De materiaalkeuze wordt zorgvuldig afgestemd op het doel en onze experts werken volgens wettelijke voorschriften en reglementen. Met functionele, esthetische en duurzame inrichting van schoolinterieur als gevolg begint alles met een deskundig oog voor detail.

HET VERSCHIL MAKEN

Door lijnen kort te houden en echt mee te denken met de wensen en randvoorwaarden proberen wij iedere dag weer het verschil te maken. Bij Intra Interieurbouwers zijn we niet alleen vakkundig, maar beschikken wij ook over een hoge dosis creativiteit. Op creatieve wijze en lettend op de kleine dingen denken wij mee met onze opdrachtgevers. Door samen te werken gaan we een stapje verder en komen tot praktische oplossingen. Samenwerking is belangrijk voor ons. Zo onderhouden wij korte lijnen met leveranciers, collega’s, opdrachtgevers, architecten en aannemers. Alleen door de krachten te bundelen komen we tot fantastische resultaten. Misschien maakt onze onverdeelde aandacht voor onze relaties nog wel het meeste verschil.

Wij werken al voor

Mogen wij met u meedenken?

Intra Interieurbouwers heeft diverse kwaliteiten die het meedenken met opdrachtgevers een stapje verder brengen. Dankzij onze creativiteit, vakmanschap en ruim 30 jaar ervaring in het werken aan de mooiste interieur projecten kunnen wij aandachtig kijken naar uw eisen en wensen en hierop aanvullen. Wij werken uiteraard graag samen, zowel met aannemers en architecten als natuurlijk met onze opdrachtgevers. Door duidelijke communicatie kunnen wij altijd tot het optimale eindresultaat komen, zodat zowel onze opdrachtgever als wijzelf tevreden zijn over het verrichte werk.

Advies gesprek