Maatwerk interieurs
voor Bedrijven

Een efficiënt interieur, een goede workflow, ergonomisch geoptimaliseerd én bijzonder esthetisch. De enorme ervaring van Intra Interieurbouwers, van omvangrijke projecten tot specialistisch maatwerk biedt altijd een antwoord op uw wensen. Balies, kantoor-inrichting, akoestische voorzieningen, privacy sets, locker systemen.

HET COMBINEREN VAN SPECIALITEITEN

De vele specialiteiten van Intra Interieurbouwers komen op verschillende manieren samen in diverse projecten om het ideale eindresultaat te kunnen bereiken. Alle bedrijven zijn uniek en hebben hun eigen wensen en eisen. Voor vele bedrijven is het bijvoorbeeld gunstig om een snelle montage tijd te hebben, waardoor de hinder op de werkplaats wordt geminimaliseerd. Voor sommige bedrijven is het belangrijk om duurzame, hygiënische materialen te gebruiken die makkelijk te onderhouden zijn. Bij Intra Interieurbouwers is onze werkplaats specifiek ingericht zodat wij producten zowel in serie als per stuk kunnen produceren. Dit maakt het voor ons makkelijk om bijvoorbeeld het maken van een grote serie kasten en een balie te combineren.

ONDERSCHEIDEND IN AANDACHT

Onze onverdeelde aandacht voor onze opdrachtgever is één van de uitstekende kwaliteiten waardoor ons werk zulke geweldige resultaten baart. Wij houden lijnen kort en denken aandachtig mee met de wensen en randvoorwaarden. Is het voor uw bedrijf belangrijk om goede akoestiek te hebben? Heeft u ideeën voor het interieur die zullen bijdragen aan het optimaliseren van de werkflow? Wij helpen u graag met het realiseren van de optimale inrichting die aansluit op uw eisen en wensen. Met vakwerk van topkwaliteit maken wij onze opdrachtgevers graag tevreden.

SAMENWERKEN ZIT IN ONS BLOED

Vaak bestaan projecten voor bedrijven niet enkel uit het realiseren van een nieuw interieur voor één enkele ruimte, maar juist uit een uitgebreidere verbouwing. Dit is, onder anderen, een reden waarom wij graag en regelmatig samenwerken met aannemers en architecten. Het is uiteraard van groot belang om binnen deze samenwerkingen duidelijke afspraken te maken en om de planning op elkaar af te stemmen. Door slim en efficiënt samen te werken zorgen wij voor een optimaal eindresultaat.

Wij werken al voor

Mogen wij met u meedenken?

Intra Interieurbouwers heeft diverse kwaliteiten die het meedenken met opdrachtgevers een stapje verder brengen. Dankzij onze creativiteit, vakmanschap en ruim 30 jaar ervaring in het werken aan de mooiste interieur projecten kunnen wij aandachtig kijken naar uw eisen en wensen en hierop aanvullen. Wij werken uiteraard graag samen, zowel met aannemers en architecten als natuurlijk met onze opdrachtgevers. Door duidelijke communicatie kunnen wij altijd tot het optimale eindresultaat komen, zodat zowel onze opdrachtgever als wijzelf tevreden zijn over het verrichte werk.

Advies gesprek