Vacature
MONTAGEMEDEWERKER BUITENDIENST

Je bent het visitekaartje van het bedrijf dat al ruim 30 jaar werkt aan de mooiste interieurprojecten voor verschillende opdrachtgevers. Zo bouwen we binnen ons collegial gedreven team aan de wensen van onze opdrachtgevers. Jij zal het gezicht van het bedrijf zijn dat bij onze opdrachtgevers de maatwerk interieurs zal inbouwen op locatie. Ga jij de uitdaging aan binnen ons veelzijdige en groeiende team van specialisten?

Jij hebt

Een afgeronde technische opleiding (voorkeur fijnhout/interieur) op MBO niveau

Ervaring met het monteren van maatwerkinterieurs op basis van de specificaties, die zijn vastgelegd in tekeningen

Ervaring met het terugkoppelen van eventuele verbeterpunten aan de werkvoorbereiding

De kennis om te werken onder leiding van een meewerkend voorman montage buitendienst

De ervaring om zelfstandig op pad te gaan naar projecten

Jouw toekomst

Intra Interieurbouw biedt je een mooie fulltime baan voor langere tijd. Je levert met jouw kwaliteiten en een positieve, representatieve werkhouding een bijdrage aan het maatwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze focus op kwaliteit zorgt voor een constante groei en continuïteit binnen ons bedrijf. We vragen van jou een flexibele houding maar zetten daar ook veel tegenover!

Je krijgt alle ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling

Samen groeien we graag naar een mooie toekomst

Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring

Je ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden

Waarom Intra

Intra Interieurbouw staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Zo groeien we al geruime tijd. De vier afdelingen van het bedrijf: ontwerp, verkoop, administratie en machinaal werken nauw samen. De sfeer is persoonlijk, gezellig en gedreven. Als team sturen we onszelf aan, dat geeft veel vrijheid in de open cultuur. Zo werken we met elkaar aan resultaat!

We vragen jouw open en eerlijke bijdrage aan ons team. Je kunt je hier écht ontwikkelen. Je levert met jouw kwaliteiten een bijdrage aan maatwerk voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Je bent van harte welkom!

De baan voor jou?
Solliciteer direct

Heb je zin in een mooie nieuwe uitdaging bij Intra Interieurbouw? Wil je jezelf ontwikkelen en met ons mee groeien? We maken graag kennis. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Danny Timmers: danny@intra-interieurbouw.nl of vul ons sollicitatie formulier in.

    Vul hier je CV in.