Vacature
INTERIEURBOUWER

Intra Interieurbouw werkt al ruim 30 jaar aan de mooiste interieurprojecten voor verschillende opdrachtgevers. Zo bouwen we binnen ons collegial gedreven team aan de wensen van onze opdrachtgevers. Door de groeiende vraag zijn wij opzoek naar een interieurbouwer die niet bang is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken.

solliciteer direct

Jij hebt

Een afgeronde MBO opleiding meubelmaker/interieurbouw niveau 3 of 4

Ervaring met o.a. het werken met computergestuurde machines zoals CNC en een Opdeelzaag

Ervaring met het lezen technische tekeningen en het monteren van meubels op locatie

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om met de machines om te gaan

Een sociale, communicatieve en resultaatgerichte ingestelde houding

De passie om je door te ontwikkelingen binnen het vak

Jouw toekomst

Intra Interieurbouw biedt je een mooie fulltime baan voor langere tijd. Je levert met jouw kwaliteiten en een positieve, representatieve werkhouding een bijdrage aan het maatwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze focus op kwaliteit zorgt voor een constante groei en continuïteit binnen ons bedrijf. We vragen van jou een flexibele houding maar zetten daar ook veel tegenover!

Je krijgt alle ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling

Samen groeien we graag naar een mooie toekomst

Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring

Je ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden

Waarom Intra

Intra Interieurbouw staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Zo groeien we al geruime tijd. De vier afdelingen van het bedrijf: ontwerp, verkoop, administratie en machinaal werken nauw samen. De sfeer is persoonlijk, gezellig en gedreven. Als team sturen we onszelf aan, dat geeft veel vrijheid in de open cultuur. Zo werken we met elkaar aan resultaat!

We vragen jouw open en eerlijke bijdrage aan ons team. Je kunt je hier écht ontwikkelen. Je levert met jouw kwaliteiten een bijdrage aan maatwerk voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Je bent van harte welkom!

De baan voor jou?
Solliciteer direct

Heb je zin in een mooie nieuwe uitdaging bij Intra Interieurbouw? Wil je jezelf ontwikkelen en met ons mee groeien? We maken graag kennis. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Danny Timmers: danny@intra-interieurbouw.nl of vul ons sollicitatie formulier in.

    Vul hier je CV in.