Stap 1de aanvraag

Om meteen met de deur in huis te vallen is stap 1 de beste manier. De aanvraag is spannend, avontuurlijk en een ervaring op zich. Waar moet u beginnen? Dat u door de meubelen het interieur niet meer kunt zien is voor ons erg begrijpelijk. Daarom stellen de adviseurs van Intra Interieurbouwers de juiste vragen om uw wensen, eisen en mogelijkheden goed in kaart te brengen. Denk goed na over wat u wilt en vertel het ons in uw eigen woorden. Dat kan gewoon via een E-mail, een telefoontje met uw eigen Intra contactpersoon of door het invullen van het contactformulier.

stap 2Uw wensen en materialen bespreken

Zodra die spannende eerste stap voorbij is hoeft u alleen nog maar te genieten. Intra neemt u bij de spreekwoordelijke hand en begeleidt u in de wereld van het meten, tekenen, plannen, verzinnen, oplossen en op papier zetten. Stap 2 is een belangrijke, die onder het genot van een kopje koffie met onze adviseurs kan worden voltooid. We bespreken uw wensen, de materialen die hiervoor het beste geschikt zijn en natuurlijk uw eigen persoonlijke ideeën. Vertel vooral tijdens stap 2 wat u voor ogen hebt!

stap 3schetsen van het ontwerp

Wanneer we duidelijk in kaart hebben gebracht hoe uw ideale interieur eruit ziet, wordt het tijd om te gaan ontwerpen. Aan de tekentafel wordt door specialisten uw bedachte ontwerpen geschetst. Naarmate de ideeën meer vorm nemen, wordt het proces alleen maar spannender. Het schetsen van uw ontwerp kan natuurlijk ook aantonen dat een goed idee misschien toch niet zo goed was. Of het blijkt een schot in de roos te zijn, natuurlijk. Er is maar één manier om erachter te komen. Stap 3 zorgt ervoor dat het ontwerp op papier komt te staan.

stap 4Realisatie uitwerken en bouwen

Staan alle neuzen dezelfde kant op en is het ontwerp goed gekeurd door alle beslissingsnemers? Dan is het tijd voor stap 4; het uitwerken van de realisatie en beginnen met bouwen. Het proces is volledig uitgedacht en past uitstekend in elkaar. Iedereen bij Intra Interieurbouwers weet wat er moet gebeuren. Kasten, deuren en panelen worden op maat geproduceerd in onze eigen werkplaats en simpel op projectlocatie gemonteerd. Met minimale arbeidsduur, een beetje hard werk en een zorgvuldige planning is alles in een mum van tijd voor de volgende stap…

stap 5Oplevering en nazorg

De oplevering is natuurlijk stap 5! Het heerlijke moment waarop Intra Interieurbouwers u het eindresultaat toont. Is alles naar wens? Dan hoeft u er alleen nog maar van te genieten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de nodige nazorg in orde is. Het onderhouden van uw interieur, belangrijke informatie over het mooi houden en natuurlijk de belofte dat wij voor u klaar staan als er vragen of opmerkingen zijn. Voor het zover is moeten we natuurlijk beginnen aan het begin. Bent u klaar voor stap 1?

Gratis adviesgesprek