vakmanschap hoog in het vaandel

Het realiseren van een maatwerk interieurs vergt vakmanschap. Naast ons moderne machinepark is het ons vakkundig personeel dat alle meubels ontwerpt, produceert, monteert en op locatie realiseert. Deze werkwijze, in combinatie met onze persoonlijke aanpak en top service, geeft ons de mogelijkheden om een echte game-changer in de markt te zijn. Vakmanschap in alle schakels van onze onderneming zorgt voor een goed geoliede machine bij Intra Interieur.

Maatwerk als uitdaging

Het van A tot Z realiseren van maatwerk is een uitdaging, iedere keer weer. We zouden liegen als we niet eerlijk zouden toegeven dat wij deze uitdaging maar wat graag aangaan. Of het nu gaat om een balie of keuken of om het realiseren van 45 dezelfde kasten. Doordacht maatwerk en oog voor detail beginnen bij Intra Interieur. Met dezelfde energie, kennis en enthousiasme waarmee wij ieder project realiseren, wordt uw project aangepakt.

Eigen montageteam

Een interieurbouw project is bij ons pas klaar om op te leveren wanneer elke schroef en elk schanier naar wens is afgesteld. Ons eigen montage team zorgt dat dit ter plaatse gebeurt. Doordat iedere medewerker in onze organisatie met andere samenwerkt om hetzelfde doel te bereiken, is het montage team volledig op de hoogte. Ook zij hebben gedurende het proces meegewerkt aan de realisatie. Hierdoor kunnen wij snel en uitstekend monteren. Dankzij een schat aan ervaring en kennis wordt de tijd die wij op locatie nodig hebben zo kort mogelijk gehouden.