innovatie blijvend vernieuwen

“Stilstaan is achteruit gaan”. Innoveren is onlosmakelijk een deel geworden van ons vak. Wanneer veiligheid, hygiene en overzicht een issue zijn, passen wij ons hierop zo slim mogelijk aan. Laten we eerlijk zijn: Voor ons is het blijvend innoveren gewoon erg gaaf om te doen. Vooruitdenken en het gebruik van de nieuwste machines zorgt ervoor dat we snel en soepel werken. Met de meest moderne materialen van hoge kwaliteit worden nieuwe toepassingen gerealiseerd. Juist door onze voortdurend innovatieve werkwijze leveren wij de beste kwaliteit producten voor uw project.

Een high-end machinepark

Bij Intra Interieurbouwers beschikken wij over een high end machinepark. Maar wat betekent dat eigenlijk? Dat betekent dat de specialisten in onze werkplaats werken met de meest moderne technieken en de hoogste kwaliteit machines. Met deze machines zijn wij in staat om snel en secuur de materialen te verwerken. In serie, of per stuk. Maar alles is 100% maatwerk. Door onze ervaren en goed opgeleide medewerkers worden de bewerkte materialen vervolgens verder behandeld tot een uniek eindproduct. Klaar voor montage op uw projectlocatie.

Geavanceerde
materialen

Innoveren doen wij niet alleen op gebied van ons eigen machinepark. Op het gebied van materiaal gebeurt er tegenwoordig veel in de industrie. Dat betekent dat wij de mogelijkheid hebben om te kiezen voor geavanceerde materialen op het gebied van brandveiligheid, isolatie en vochtbestendigheid. Zo is voor ons en voor de klant het kiezen van de juiste materialen ontzettend belangrijk. Wij willen namelijk top kwaliteit leveren waar u nog jaren mee vooruit kunt.