Intra Interieurbouw

Intra Interieurbouwers werkt al ruim 30 jaar aan de mooiste interieur projecten voor opdrachtgevers in uiteenlopende vakgebieden en branches. Als dé specialist in interieurbouw zorgen wij er altijd voor dat we bouwen aan uw wensen. Tussen het idee van onze opdrachtgever en de uiteindelijke oplevering zitten natuurlijk heel wat schakels. Wij zorgen voor uitstekende communicatie en samenwerking, of we nu aan tafel zitten met de aannemer, een interieurarchitect of de leverancier van onze high quality materialen. We koppelen onze kennis en ervaring aan uw eisen, uw wensen én aan uw budget. Deze vertalen we bij Intra Interieurbouwers zo praktisch, creatief en flexibel mogelijk. Wij ondersteunen en ontzorgen u en uw project in iedere fase van het traject.

Alles onderéén dak

Intra Interieurbouwers beschikt over een enorme schat aan ervaring in het ontwerpen, begeleiden én bouwen van maatwerk- en projectinterieurs. Voor de detailhandel, het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en particulieren. Bij Intra Interieurbouwers nemen wij het gehele interieurbouw traject uit handen. Van 3D tekening en realisatie tot de daadwerkelijke plaatsing op de eindlocatie. Alles gebeurt in onze eigen werkplaats en met ons eigen ervaren team.

Vanuit onze showroom én meubelmakerij in Kapelle leveren we kwaliteit en maatwerk voor verschillende sectoren: winkels, bedrijven, scholen, zorginstellingen en particuliere woningen.

Bekijk ons vakgebied

Korte lijnenduidelijke afspraken

Samenwerken met opdrachtgevers, aannemers en architecten doen wij iedere dag. Het maken van afspraken en een strakke planning is hierbij een must. Daarnaast vinden wij het fijn om de lijntjes kort te houden en het contact toegankelijk.

Vanaf de eerste tekening tot aan het eindproduct werkt er één team aan uw opdracht of interieur. Deze werkwijze zorgt voor optimale communicatie tussen de teamleden en een volledige focus op uw project. De specialisten van Intra Interieurbouwers beschikken allemaal over de juiste expertise en ervaring om uw opdracht tot een prachtig eindresultaat te brengen. Vakmanschap en passie worden gecombineerd in kwaliteit voor uw interieur.

Onze in huismeubelmakerij

Onze meubelmakers zijn vakmensen, ons indrukwekkende high-tech machinepark maakt het mogelijk om dit ambachtelijk vakmanschap te combineren met de modernste techniek. Complete projectinterieurs en kleinmeubelen worden hier vervaardigd. Wij produceren in serie, of per stuk. De flexibiliteit van onze werkplaats geeft ons bovendien de mogelijkheid om snel te schakelen en creatief te denken. Uiteraard leveren en monteren we uw interieur af op projectlocatie. Van de eerste schets tot het eindresultaat begeleiden we uw opdracht met de grootst mogelijke zorg. Bent u tevreden? Dan pas zit ons werk er op.

Plan een advies gesprek in

Wij werken al voor